Erkend dealer

Wie zijn wij

Berkhout Kozijnen

Ooit begonnen als klusbedrijf

Samen met familie en werknemers woningen mooier, duurzamer en onderhoudsvriendelijk maken. Dat is de drive van Berkhout Kozijnen in Ridderkerk. Het bedrijf levert kunststof kozijnen, deuren, hefschuifpuien, dakkapellen, screens, rolluiken, zonwering en gevelbekleding van hoge kwaliteit en weet alles naadloos te monteren.

Berkhout is een verdeler van Keralit gevelbekleding. Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding, gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Deze gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Keralit is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang.

Voordat het product gemonteerd wordt, voeren de medewerkers een uitgebreid gesprek met de klant met veel aandacht voor zijn wensen. „Persoonlijke aandacht vinden we zeer belangrijk”, aldus Erwin Berkhout. „Nadat we samen het geschikte product hebben gekozen, dan kom ik langs om dat perfect in te meten en te plaatsen.”

Persoonlijke aandacht vinden we zeer belangrijk

Het familiebedrijf startte in 1999 toen Piet een klusbedrijf begon, terwijl zijn vrouw Els ondersteunende taken voor haar rekening nam. Inmiddels is zoon Erwin medevennoot en bedrijfsleider, waarmee de opvolging succesvol in gang is gezet. De onderneming beschikt anno 2022 over een showroom en een werkplaats voor particulieren, VvE’s, vastgoedeigenaren en bedrijven.

Ook zijn zij aangesloten bij de WoonWijzerWinkel en Greenhome om klanten goed te informeren over de beste isolatiemanieren. De missie is wel hetzelfde gebleven: woningen mooier, onderhoudsvriendelijk en duurzaam maken. Klanten zijn van harte welkom in de showroom. Erwin: „Wij verzoeken iedereen wel om vooraf een afspraak te plannen, zodat wij u de volledige aandacht kunnen geven tijdens onze personal shop.”

Erwin Berkhout  – bedrijfsleider & hoofd montage
Els Berkhout  – manager verkoop & financiële administratie
Claudia Conradi – medewerkster administratie & verkoop 
Piet Berkhout – vennoot, grondlegger & technische ondersteuning

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten