Erkend dealer

Duurzaam

Genieten,

zonder onderhoud

Niet voor niets staat dit kunststof in de belangstelling van vooruitstrevende ontwerpers en architecten. Ook wij zijn na al die jaren nog vol passie over een product dat vederlicht oogt en tevens oersterk is. Want dat staat buiten kijf: je hoeft je nooit zorgen te maken over de levensduur van ALKU kunststof kozijnen.

De potten met beits of verf mogen naar de milieustraat worden gebracht. De ladder kan naar de schuur. Of de schilder kan worden afgebeld. Weg onderhoudskosten. Er hoeft niets te gebeuren. Jij kan genieten van uw kunststof kozijn, deur, schuifpui, dakkapel en gevelbekleding. Een leven lang.

 

Een eerlijk

product

‘Groen’ is misschien niet het eerste dat in je opkomt bij het horen van het woord kunststof. Toch durven wij op meerdere fronten de strijd aan te gaan met producten die bekend staan als milieuvriendelijk. Om te beginnen hebben onze kozijnen geen schildersbeurt nodig. Scheelt een hoop chemicaliën en ritjes van schilders- en onderhoudsbedrijven.

Er worden geen bomen gekapt en vervanging is ook niet snel noodzakelijk, aangezien het ALKU kozijn generaties mee gaat. Uiteindelijk, na een lang leven, sorteren we de materialen en maken we ze gereed voor recycling.

 

Lager

energieverbruik

De aanschaf van een ALKU kozijn of uw kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen, is een investering voor de toekomst. Je bespaart niet alleen op onderhoud, je hebt minder energiekosten en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot. We leveren kozijnen standaard met hoogrendement glas. Triple glas is ook mogelijk.

Perfecte afdichting bij het raam en de gevel, toegevoegde tochtborstels en geïntegreerde windkering in deuren zorgen voor een prima isolatie. Kozijnen krijgen extra stevigheid door hun recyclebare kern. We passen desgewenst geschuimde profielen toe.

 

Eerlijk

advies

Berkhout Kunststof Kozijnen is specialist in het verduurzamen van je woning op het gebied van isolerend glas, kunststof kozijnen en deuren.

Daarnaast kan je nog meer isolerende maatregelen treffen om je woning te verduurzamen, de energiekosten te verlagen én het milieu te besparen.

Berkhout Kunststof Kozijnen is aangesloten bij de WoonWijzerWinkel. Hier krijg je deskundig en onafhankelijk advies. De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket en zij vertellen je over de mogelijke subsidieregelingen.

Tevens is Berkhout Kunststof Kozijnen aangesloten bij Greenhome, ook zij geven onafhankelijk advies om je woning te verduurzamen én geven een gratis HuisScan.

 

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten