Erkend dealer

Belangrijke keurmerken

ALKU beschikt over alle belangrijke keurmerken en getuigschriften die in de Nederlandse industrie gevoerd worden. Zowel het profielsysteem, het eindprodukt, de productie, assemblage en de overige interne processen worden regelmatig getoetst aan strenge regelgeving. ALKU levert hierdoor steeds dezelfde hoge kwaliteit.

 

VKG-Keurmerk

VKG – Keurmerk is door Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie in het leven geroepen om u als klant de verzekerde garantie te geven van een betrouwbare partner. ALKU is VKG – Keurmerkleverancier en lid van het Waarborgfonds. VKG-Keurmerk staat voor duidelijkheid, kwaliteit, service en financiele zekerheid.

Het digitale VKG Kwaliteitshandboek staat nu online!

 

Waarborgfonds

Een leverancier met het VKG-keurmerk biedt naast duidelijk verkoop- en leveringsvoorwaarden ook financiële zekerheid. Zo bieden alleen VKG-keurmerk leveranciers verzekerde aanbetaling met afbouwgarantie. Volgens het Waarborgfonds VKG-keur mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG-keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds VKG-keur dat de opdracht voor dezelfde prijs wordt overgenomen door een andere VKG-keurmerk leverancier

Meer weten over VKG – Keurmerk ?? Lees verder…

 

Politiekeurmerk

Veilig Wonen

ALKU kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien zijn voorzien van gecertificeerd inbraakwerend hang- en sluitwerk en voldoen daarmee aan de eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen ( PKVW ).Voor het behalen van het PKVW-certificaat dient echter uw hele woning gekeurd te worden. Verzekeraars kunnen interessante kortingen bieden op uw inboedelverzekering als u een PKVW-certificaat kunt tonen.

Meer weten over Politiekeurmerk Veilig Wonen ?? Lees verder…

 

Iedere dag op afspraak geopend!

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten