Erkend dealer

Belangrijke keurmerken

ALKU beschikt over alle belangrijke keurmerken en getuigschriften die in de Nederlandse industrie gevoerd worden. Zowel het profielsysteem, het eindproduct, de productie, assemblage en de overige interne processen worden regelmatig getoetst aan strenge regelgeving. ALKU levert hierdoor steeds dezelfde hoge kwaliteit.

 

VKG Keurmerk

VKG Keurmerk is door Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie in het leven geroepen om u als klant de verzekerde garantie te geven van een betrouwbare partner. ALKU is VKG Keurmerkleverancier. Het VKG Keurmerk staat voor duidelijkheid, kwaliteit, service en financiële zekerheid.

Het digitale VKG Kwaliteitshandboek staat nu online!

 

Waarborgfonds

Het VKG draagt zorg dat ieder project niet enkel verzekerd is door de garanties die geboden worden door onze leden bij aanschaf, maar ook van nakoming van die garanties door ons als brancheorganisatie. Dat betekent dat de opdracht altijd wordt uitgevoerd, waarbij de wensen en vastgelegde afspraken het uitgangspunt vormen. hieronder valt ook de aanbetaling die je gedaan hebt. in het geval de leverancier de kozijnen niet meer kan leveren, neemt een ander VKG lid de opdracht over zonder dat het je meer kost. Lukt dit om welke reden dan ook niet, dan krijg je de aanbetaling terug.

Garantie & waarborgfonds – VKG Keurmerk

 

Politiekeurmerk

Veilig Wonen

ALKU kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien zijn voorzien van gecertificeerd inbraakwerend hang- en sluitwerk en voldoen daarmee aan de eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen ( PKVW ).Voor het behalen van het PKVW-certificaat dient echter uw hele woning gekeurd te worden. Verzekeraars kunnen interessante kortingen bieden op uw inboedelverzekering als u een PKVW-certificaat kunt tonen.

Meer weten over Politiekeurmerk Veilig Wonen ?? Lees verder…

 

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten