Erkend dealer

Zonneschermen

De effectiviteit van een zonnescherm

Een zonnescherm zorgt voor schaduw in uw tuin en op uw terras en biedt optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV-stralen. Een zonnescherm zorgt naast schaduw en bescherming voor aangename temperaturen in uw woning, in de zomer blijft het heerlijk koel en bespaart u energie! Kortom: een zonnescherm is een aanwinst voor zowel uw huis als uw tuin!

 

Speciaal op maat

Naast de breedte van het zonnescherm is ook de uitval van belang om de juiste keuze voor uw zonnescherm te kunnen maken. De uitval is de afstand die het zonnescherm ‘uitvalt’ vanuit de gevel wanneer het zonnescherm geopend is. Er zijn verschillende mogelijkheden in breedte en uitval, uw Verano® dealer kan u hierover adviseren. De zonneschermen van Wilms worden speciaal op maat gemaakt, zo past uw zonnescherm precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast vijf jaar fabrieksgarantie op uw Wilms zonnescherm!

 

Uitgebreide collectie

De collectie zonneschermen van Wilms is uitgebreid: maar liefst tien unieke zonneschermen in drie verschillende typen. Een standaard zonnescherm is een eenvoudig zonnescherm, de stof is in opgerolde toestand aan de boven- en onderzijde zichtbaar. Een semi-cassette zonnescherm is uitgebreider, de stof is in opgerolde toestand alleen aan de onderzijde van het zonnescherm zichtbaar. Het cassette zonnescherm is het meest uitgebreide zonnescherm, de stof is volledig beschermd in de cassette.

 

Extra mogelijkheden

De bediening van uw zonnescherm kunt u in veel gevallen zelf bepalen: handbediend of elektrisch. Een aantal zonneschermen zijn zelfs standaard voorzien van elektrische bediening, zodat u kunt genieten van optimaal comfort. Naast de bediening kunt u kiezen voor luxe uitbreidingsopties zoals verlichting in de knikarmen. Wij informeren u graag over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw zonnescherm.

 

Doeken

De kleur van uw zonwerende doek is net als de praktische eigenschappen van uw zonnescherm belangrijk. Een donkere kleur laat minder licht en stralen door en biedt daarom een betere bescherming tegen UV-straling dan een lichte kleur.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten