Erkend dealer

Terrasoverkappingen

Leef het buitenleven!

U wilt vaker buiten zitten? Met het lekkere weer tijdens de lente of de nazomer, dan is een terrasoverkapping van ALKU echt iets voor u. Een terrasoverkapping wordt al gauw een niet meer weg te denken verlengstuk van uw huis. Het is de ultieme relaxplek geworden, waar u tot ver in de herfst beschut lekker kunt genieten van uw tuin. Het is een duurzame investering in uw huis en tuin.

 

Ultiem wooncomfort met de beste kwaliteit

De producten die we vandaag de dag leveren zijn de afgelopen 20 jaar met onze ervaringen én die van gebruikers doorontwikkeld. Onze terrasoverkappingen staan bekend om hun degelijkheid, kwaliteit in afwerking en natuurlijk een dak met een zo groot mogelijke overspanning om u een maximaal gevoel van vrijheid te geven.Bij ALKU draait alles om zorgeloos genieten. Of het nu een kozijn, een mooie schuifpui of een terrasoverkapping is, we bieden u extra woongenot en -comfort met producten van de hoogste kwaliteit.

 

Uniek in zijn soort

Door onzichtbare versterking in de liggers of goot van de veranda is een vrije overspanning tot wel 6 meter mogelijk

 

10 jaar garantie

Het toegepaste aluminium is van Europese kwaliteit en de profielen worden geproduceerd bij erkende extrudeurs in Europa. Daarmee hebben we goed grip op de kwaliteit en krijgt u 10 jarantie op de coating.

 

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten