Erkend dealer

Screens

De effectiviteit van een screen

Een screen is een effectieve vorm van zonwering. De screen hangt vlak tegen de buitenkant van het raam en houdt daardoor licht en warmte tegen. Een screen geeft een gevoel van privacy zonder belemmering van het zicht.

Berkhout heeft de produkten van Wilms in haar assortiment. Wilms staat garant voor een permanente hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak.

Screens van Wilms worden volledig op wens samengesteld. Vanaf de doekkeuze tot de keuze van kleur, in folie, in poeder- of natlak kan alles vrij worden gekozen. Wilms biedt zowel de traditionele voorzet- als opbouwscreens aan. Met de gepatenteerde technologie van ZipX®Zero kunnen wij ook screens aanbieden die volledig onzichtbaar in de spouw worden ingebouwd.

Dankzij het speciale geleidingssysteem, in combinatie met een rits op de zijkant van het doek, kunt u van de screens blijven genieten. Ook al zijn er windstoten tot 12 beaufort. Screens zonder ritsdoeken daarentegen lopen het risico op stukgewaaide doeken bij windstoten. Daarnaast hebben ze last van een slaand geluid als het hard waait.

Montagetypes: Inbouw-Luchtdicht, opbouw en voorzet

Heerlijk donker en koel

De naam zegt het al: het verduisterende screen heeft een extra verduisterende werking. Dankzij een kleinere openheids factor in het doek is het doek iets dikker en krijgen licht en warmte nagenoeg geen kans om de kamer binnen te dringen. Zo geniet u van een donkere en frisse kamer.

Bediening op afstand en veilig

Tegenwoordig moet alles snel, eenvoudig en effectief en veilig zijn. Dit zijn ook de eisen die we vooropstellen als het op de bediening van rolluiken aankomt.

Met een simpele druk op de knop van uw afstandsbediening laat u uw screen naar boven en beneden bewegen. Een deel van onze motoren hebben obstakeldetectie en overbelastingsbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de motor automatisch stopt als die voelt dat een opdracht niet kan worden uitgevoerd.

Bekabelde motoren: een bekabelde motor werd vroeger meestal aangestuurd met een schakelaar op de muur. Tegenwoordig wordt dit type motor ook gekoppeld aan een domotica-systeem.

Eén-weg communicatie: Deze motor wordt aangestuurd met een afstandsbediening die enkel signalen kan versturen. Als uw screen zou blokkeren, hebt u daar niet onmiddelijk weet van.

Twee-wegcommunicatie: Ook deze motor wordt aangestuurd met een afstandsbediening, maar hier krijgt u ook feedback van de motor. In het geval dat een screen blokkeert, wordt een melding weergegeven op uw afstandsbediening.

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Enthousiast geworden van dit verhaal?

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten