Erkend dealer

Rolluiken

Rolluiken verhogen het levenscomfort

Rolluiken houden immers een groot deel van de zonnewarmte buitenshuis. Het grote voordeel van rolluiken ten opzichte van screens is dat ze ook een isolerende factor toevoegen aan het raam. Zo voorkomt u niet enkel oververhitting van de woning in de zomer, maar helpt u eveneens om de warmte binnenshuis te houden in de winter. Bovendien hebben rolluiken een inbraakremmende functie en verhogen ze gevoelig de privacy.

Berkhout heeft de produkten van Wilms in haar assortiment. Wilms staat garant voor een permanente hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak.

Rolluiken van Wilms worden volledig op wens samengesteld. Vanaf de lamelkeuze tot de keuze van kleur, in folie, in poeder- of natlak kan alles vrij worden gekozen. Omdat Wilms de volledige productiecyclus in eigen huis beheren, zijn de levertijden beperkt.

Montagetypes: Inbouw-traditioneel, inbouw-luchtdicht, opbouw en voorzetrolluiken. Rolpoorten en rolhekken zitten ook in het assortiment.

Ventileren en isoleren

Zijn momenteel sleutelwoorden bij zowel in de renovatie van uw woning of de nieuwbouw. Isolatie en ventilatie doordacht combineren met rolluiken of screens creëert niet enkel comfortabele en gezonde woonomstandigheden. Ook uw energienota kunt u hiermee verlagen. Dus goed voor de natuur en uw portemonnee.

Bediening op afstand en veilig

Tegenwoordig moet alles snel, eenvoudig en effectief en veilig zijn. Dit zijn ook de eisen die we vooropstellen als het op de bediening van rolluiken aankomt.

Met een simpele druk op de knop van uw afstandsbediening laat u uw rolluik naar boven en beneden bewegen. Een deel van onze motoren hebben obstakeldetectie en overbelastingsbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de motor automatisch stopt als die voelt dat een opdracht niet kan worden uitgevoerd.

Bekabelde motoren: een bekabelde motor werd vroeger meestal aangestuurd met een schakelaar op de muur. Tegenwoordig wordt dit type motor ook gekoppeld aan een domotica-systeem.

Eén-weg communicatie: Deze motor wordt aangestuurd met een afstandsbediening die enkel signalen kan versturen. Als uw rolluik zou blokkeren, hebt u daar niet onmiddelijk weet van.

Twee-wegcommunicatie: Ook deze motor wordt aangestuurd met een afstandsbediening, maar hier krijgt u ook feedback van de motor. In het geval dat een rolluik blokkeert, wordt een melding weergegeven op uw afstandsbediening.

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten