Erkend dealer

Raamdecoratie

Raamdecoratie voor elke smaak en stijl

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een raamdecoratieproduct te monteren zonder boren speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame en door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband gemonteerd op de glaslatten van het kozijn.

De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlakgeheel ontstaat. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzienvan een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Doorhet unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Pliss. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderden weer teruggeplaatst worden.

De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerdestoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.

 

Slide Control VS2

Het Slide Control systeem is ’the next generation’ van bestaande systemen en geschikt voor bijna alle ramen in kunststof, aluminium én in hout. U heeft de keuze uit 20 verschillende standaard dessins en twee RAL kleuren voor de aluminium profielen. Ook bij deze raamdecoratie kan gemonteerd worden zonder te boren of te schroeven. Het geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal daarvoor ontwikkelde dubbelzijdige tape. De tape is transparant en UV bestendig.

De raamdecoratie, leverbaar in enkelvoudig- of honingraatplissé, is gefixeerd aan het geleiderail waardoor het niet kan klapperen en altijd horizontaal hangt. De in Duitsland gefabriceerde stoffen zijn van hoge kwaliteit en vochtbestedig. Hierdoor kan deze raamdecoratie ook in natte ruimtes worden gebruikt.

Bij enkelvoudige plissé stof is de naar buiten gerichte zijde voorzien van een parelmoer laag waardoor het zonlicht beter wordt weerkaatst. Het honinggraat plissé stof zorgt voor betere isolatie van het raam en is daardoor energiebesparend. De honingraat “black out” stof is voorzien van een zilverfolie in het stof. Hierdoor is de stof niet licht doorlatend. Indien deze stof wordt toegepast zie je slechts aan de randen va de decoratie een randje licht.

 

Linee Shade

De Linee Shade brengt het beste van twee werelden samen: de klassieke uitstraling van een gordijn gecombineerd met de praktische eigenschappen van een jaloezie. Hierdoor ontstaat een bijzondere vorm van raamdecoratie die past in iedere woonsituatie.

De Linee Shade is een rolgordijn met twee soorten stof: transparant en niet-transparant. De stof wordt dubbel gebruikt, waarbij de achterste laag gefixeerd is en de voorste laag verschoven kan worden. Hierdoor is het mogelijk de transparante banen van beide lagen op elkaar te schuiven (lichtdoorlatend) of juist over de niet-transparante banen te plaatsen (lichtwerend). Zo kunt u zelf de mate van privacy en lichtinval in uw huis bepalen met behulp van uw raamdecoratie.

De Linee Shade heeft een eigen unieke kleurencollectie. Deze bestaat 16 moderne kleuren. Er is gegarandeerd een kleur voor uw raamdecoratie die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten