Erkend dealer

Keralit

Tijd om te genieten

Met de Keralit gevel- en dakrandpanelen krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur- of glansverlies maar stijlvolle gevelelementen en dakranden, die er altijd verzorgd uitzien. Jaar in, jaar uit.

Welke kleuren of dessins u ook kiest, het resultaat is altijd even mooi en duurzaam. Zelfs onder de meeste extreme weersomstandigheden, geven de Keralit panelen geen krimp. Het materiaal is bovendien ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd door het KOMO-attest en maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

Een duurzame keuze

Het basis materiaal van de Keralit panelen bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het gebruik van grondstoffen blijft tot het minimum beperkt. Een prettig idee, voor wie hecht aan duurzaam materiaalgebruik. Ook wat onderhoud betreft is Keralit een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf en mocht u de panelen ooit willen vervangen, dan zijn de materialen eenvoudig weer opnieuw te recyclen. Duurzamer kan haast niet.

Voor de Doe het zelf-er

Bent u geïnteresseerd in Keralit, en uw wil het materiaal graag zelf monteren. Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Sommige kleuren hebben wij op voorraad liggen, en andere kleuren kunnen wij met ongv. 2 dagen in huis hebben. Tevens kunnen wij u ook alle benodigdheden leveren.

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten