Erkend dealer

Hefschuifdeuren

ALKU hefschuifpuien zijn ideaal

Hefschuifpuien van ALKU creëren een stijlvolle en naadloze overgang van binnen naar buiten. Met een hefschuifpui krijgt u door de lage overstap een onbelemmerde doorgang. Door de grote glasoppervlakte heeft u bovendien een goede lichtopbrengst en een ruim zicht naar buiten. Een hefschuifpui is daarbij ook nog eens ruimtebesparend door het ontbreken van draaiende delen. Ideaal voor een uitbouw, maar zeker ook om aan te brengen in uw huidige gevel.

Bij het openen van de hefschuifpui wordt het verplaatsbare element omhooggetild en heeft nauwelijks nog contact met het kozijnkader. Slijtage aan loopwerk en borsteldichtingen is hierdoor nihil en garandeert een soepele en geruisloze bediening voor vele jaren.

Een ALKU hefschuifpui is in vele uitvoeringen leverbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een binnenbediening, Dat houdt in dat u binnen een kruk en een veiligheidscilinder heeft en buiten een komgreep.
Een andere optie is een binnen- en buitenbediening. U heeft dan aan beide zijden een kruk en een veiligheidscilinder. Met deze uitvoering kunt u de hefschuifpui ook van buitenaf op slot doen en ontsluiten. Alle uitvoeringen van ALKU hefschuifpuien voldoen vanzelfsprekend aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

ALKU hefschuifpuien zijn leverbaar in zowel 2-, 3- als 4-delige elementen. Afhankelijk van maatvoering van het totale element en gewicht van de schuivende delen afzonderlijk, kunt in overleg voor verschillende versies kiezen.

 

Iedere dag op afspraak geopend!

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten