Erkend dealer

Accessoires

Ruime Keuze in ALKU accessoires

Accesoires van ALKU zijn van uitstekende kwaliteit. Er is een ruime keuze zoals grepen, deurbellen, brievenbussen, glaslatten, horren, screens, rolluiken, glas in lood etc. Het basismateriaal van de gehele serie sierbeslag is roestvrij staal, eventueel voorzien van een titanium kleurlaag. Dit waarborgt een vrijwel onbeperkte levensduur. Op kleurechtheid wordt een garantie verleend van 10 jaar.

Door toepassing van hoogwaardige materialen is het sierbeslag zeer onderhoudsvriendelijk. Schoonwrijven met een licht vochtige doek volstaat. Alle deurgrepen zijn goedgekeurd volgens SKG* (klasse 1), de hoogste eis mogelijk voor kunststof deuren. Ook de andere accessoires van ALKU worden geleverd door leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

 

Insectenwering plisséhordeuren

Plisséhordeuren

De plisséhordeur is de mooiste en meest effectieve hordeur van de tijd! Met zijn decoratieve geplisseerde insectengaas is het de oplossing voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs dubbele tuindeuren en hefschuifdeuren.

De plisséhordeur biedt vele voordelen:

  • De treklijst kan in elke gewenste stand blijven staan. Klik-of magneetsluitingen zijn niet meer nodig. De constructie maakt het mogelijk om 2 deuren tegen elkaar aan te laten sluiten, bijvoorbeeld bij een dubbele tuindeur of een hefschuifdeur.
  • Het geplisserde gaas is niet alleen fraai maar ook veel beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Ongelukjes met kinderen of huisdieren zullen dan ook minder vaak voorkomen. Mocht het toch gebeuren dan zijn oneffenheden gemakkelijk te herstellen; het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan.
  • De ondergeleider is slechts 3 mm hoog. Dat garandeert een onbelemmerde doorgang.
  • Plisséhordeuren zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Voor reiniging of winteropslag kan de deur gemakkelijk worden uitgenomen en terug geplaatst.
  • Voor het reinigen van het gaas is niet meer nodig dan een zachte borstel en wat water.
  • Tevens is er een mogelijkheid om 2 plisséhordeuren te koppelen zodat het als het ware één extra brede plisséhordeur word verkregen en het gaaspakket aan 1 zijde zit.

 

Kleuren

Alle geleiders zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, gemoffeld in RAL 9001 (crème) of RAL 9010 (wit). Tevens is er in enkele maatvoeringen ook de kleur RAL 7016 (antraciet) verkrijgbaar.

 

Inzethorren

Voor in onze kunststof kozijnen leveren wij ook inzethorren. Deze horren worden geplaatst achter de draaiende gedeeltes in uw kunststof kozijn. Bijvoorbeeld achter uw draaikiepraam.

Op deze manier kunt u toch gewoon uw raam helemaal openzetten of op de kiepstand zetten zonder dat u last heeft van uw inzethor.

Tevens zijn de inzethoren makkelijk te verwijderen zodat u deze makkelijk schoon kan maken of kan opbergen in de winter.

 

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten