Erkend dealer

Subsidie 2024

Subsidie voor

kunststof kozijnen? Zo zit dat...

De overheid stimuleert door middel van subsidies tal van maatregelen gericht op verduurzaming, milieubescherming en energiebesparing.

 

Bent u eigenaar van een koopwoning? En is dit uw hoofdverblijf?

Dan kunt u gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

 

De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) wordt vanaf 2023 voor meer mensen bereikbaar.

 

Door de hogere ISDE subsidie vanaf 2022 en de stijging van de energieprijzen van gas en elektriciteit wordt de terugverdientijd van isolatiemaatregelen aanzienlijk verkort.

 

Update:

ISDE subsidie 2024 budget verhoogd, subsidieregeling versoepeld, aanvraagtermijn nu 24 maanden

Bij de ISDE subsidie aanvraag van slechts 1 isolatiemaatregel bestaat nu recht op de helft van de normale ISDE subsidie. Deze isolatiemaatregel moet wel genomen zijn na 1 april 2022.

De termijn voor het aanvragen van de ISDE subsidie met terugwerkende kracht is nu verlengd is. Die termijn was 12 maanden, die is nu 24 maanden geworden en geldt alleen voor maatregelen die vanaf 1-1-2022 zijn genomen.

Neemt u binnen 24 maanden een tweede (of meer) isolatiemaatregelen of een andere energiebesparende maatregel (warmtepomp en/of zonneboiler)? Dan wordt de ISDE subsidie van de eerste isolatiemaatregel alsnog verdubbeld tot  de standaard ISDE subsidie.

 

Let op: De ISDE subsidie voor de eerste en tweede isolatiemaatregel en/of warmtepomp of zonneboiler dient wel binnen 24 maanden tegelijk ingediend te worden.

 

Andere berekening m2 voor glas

Vanaf 1 januari 2023 geldt voor de berekening van het glasoppervlakte de zogenoemde binnenwerkse maat. Dit betekent dat u van binnenuit de totale oppervlakte van kozijn en glas bij elkaar optelt. Uw kozijn telt vanaf 2023 dus mee voor het subsidiebedrag per m2. De wijziging geldt voor glasisolatie met een installatiedatum vanaf 1 januari 2023.

 

Zie voor meer informatie:  Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

 

Energiebespaarlening via het Nationaal Warmtefonds

De Energiebespaarlening voor particulieren is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Via Nationaal Energiebespaarfonds  kunt u meer lezen over de voorwaarden . Tegen lage rente tarieven kunt u geld lenen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken.

 

 

Benieuwd geworden naar onze producten?

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten