Erkend dealer

Subsidie 2022

Subsidie voor

kunststof kozijnen? Zo zit dat...

De overheid stimuleert door middel van subsidies tal van maatregelen gericht op verduurzaming, milieubescherming en energiebesparing. Kunststof kozijnen zijn, zeker in vergelijking met de alternatieven, een verantwoorde stap richting het verduurzamen van uw woning. En we hebben goed nieuws! Voor 2022 zijn er nieuwe subsidieregelingen. 

Subsidies en leningen voor particulieren

Overweegt u als particulier of Vereniging van Eigenaren de overstap naar kunststof kozijnen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Per 4 januari 2021 is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) verbreed met energiebesparende isolatiemaatregelen. Bekijk alle voorwaarden. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Hieronder zetten we de belangrijkste voorwaarden op een rijtje:

  • De woning is uw eigendom en hoofdverblijf
  • U laat minimaal twee energiebesparende maatregelen uitvoeren
  • Vanaf 3 januari 2022 heeft u recht op de verhoogde subsidiebedragen voor isolatiemaatregelen. Dit geldt voor aanvragen die vanaf 3 januari zijn ingediend en waarbij de maatregel is uitgevoerd op of na 1 januari 2022.

Aanvullende energiebesparende maatregelen

Wanneer u subsidie aanvraagt voor 2 energiebesparende maatregelen kunt u ook subsidie aanvragen voor aanvullende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan isolerende deuren, energiezuinige ventilatie, waterzijdig inregelen van een verwarmingssysteem en een energiedisplay of slimme thermostaat. Hiervoor worden vaste subsidiebedragen uitgekeerd.

Bij DeurVisie, bedrijfsonderdeel van Berkhout Kozijnen, heeft u de keuze uit verschillende voordeuren. Maatwerk in de stijl van uw woning. Ook bij de keuze van je voordeur dien je hiermee rekening te houden. Daarom worden alle producten ontworpen vanuit de filosofie dat ze nu reeds beantwoorden aan de normen van 2020. Met isolatiemateriaal van de laatste generatie en super geïsoleerde beglazing behalen zelfs onze standaardproducten een Up-waarde van 0.9 W/m3K.

Energiebespaarlening via het Nationaal Warmtefonds

De Energiebespaarlening voor particulieren is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Via Nationaal Energiebespaarfonds  kunt u meer lezen over de voorwaarden . Tegen lage rente tarieven kunt u geld lenen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken.

 

Iedere dag op afspraak geopend!

Openingstijden (op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.00
Woensdag
09.30 - 17.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09.30 - 16.00
Zaterdag
10.00 - 15.00
Zondag
Gesloten